+36 30 268 1327 nedermullergy@gmail.com

Rólunk

 

Magas minőségű tűzifa

Tűzifa pontos szállítása

25 éves tapasztalat

Tűzifa 25 éve, korrekt mennyiségben és minőségben!

Gyors és pontos kiszállítás! Egész évben, hétvégén is!

Tűzifa értékesítés és házhoz szállítás már 25 éve! 

Első perctől kezdve a minőségre és a korrekt mennyiségre, gyors kiszállításra törekszem. Számomra fontos a minőségi nyersanyag melyet a mai napig én válogatok ki az erdészeti rakodókon. Cégünk csak a fa tő részéből állítja elő a tüzelőt. Ennek a fűtés folyamán nagy jelentősége van, mert ebből a nyersanyagból sokkal nagyobb kalóriát lehet előállítani.

Nagy jelentősége van, hogy a nyersanyag legalább egy évvel a feldolgozás előtt ki legyen már termelve és a telepen raktározva. Itt meg szeretném köszönni a Süttői Erdészet közreműködését.

A kiszállítást is saját magam végzem a konfliktusok elkerülése végett. A tűzifa feldolgozása során nagy jelentőséget szentelek a precízen levágott hosszúságra majd a felhasogatásra. Számomra fő szempont aki tőlem vásárol konyhakész tűzifát annak csak az otthoni tárolás legyen a feladata, nem pedig az újbóli hasogatás. A kugliban megrendelt tűzifát is elő hasítom a vevőim számára.

A nyersanyagot a tél beállta előtt ponyvákkal letakarom így is védve a tűzifát a nedvességtől. A tűzifa feldolgozása majd annak tárolása az esős időszakban és a tél beálltával egy 300 m2-es csarnokban történik.

Nédermüller Gyula E.V.

Száraz tűzifa Tatabánya

éves tapasztalat

elégedett ügyfél

szállítási terület

Mivel foglalkozunk?

Tűzifa feldolgozás és házhoz szállítás

RENDSZERES SZÁLLÍTÁSI TERÜLETEIM

Budajenő, Budakeszi, Herceghalom, Páty, Biatorbágy, Sóskút, Etyek, Bicske, Mány, Szár, Zsámbék, Szárliget, Tatabánya, Vértesszőlős, Tata, Környe, Kecskéd, Bokod, Kocs, Kisigmánd, Nagyigmánd, Komárom, Koppánymonostor, Szákszend, Baj, Szomód, Agostyán, Tardos, Vértestolna, Tarján, Gyermely, Szomor, Héreg, Bajna, Nagysáp, Sárisáp

Hívjon bármikor, hétvégén is!

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Azonosító szám: AA5832525

Telefonszám:

+36 (30)268-1327

TELEPHELYÜNK CÍME:

2831 Tarján Héregi u. 

Telefonszám:

+36 30 268 1327